Pretraživanje

Zoran Rajkovic novi je predsjednik Udruge Mediteranski kiparski simpozij

Petak, 28. Ožujka 2014. - 8:56

Zoran Rajkovic, zamjenik gradonacelnika Grada Labina novi je predsjednik Udruge Mediteranski kiparski simpozij, a njegov zamjenik je akademski kipar Josip Diminic.

Na ovu dužnost izabrani su na sinoc održanoj Izbornoj sjednici Skupštine Mediteranskog kiparskog simpozija, na kojoj je bio prisutan i Vladimir Torbica, procelnik za kulturu Istarske županije a koji je  u svom obracanju  porucio koliko je MKS sa svojim Parkom skulptura na Dubrovi važan na kulturnoj karti Istre i Hrvatske te izrekao nedvojbenu podršku Istarske županije u reorganizaciji i prilagodbi Udruge novim prilikama.

Na Izbornoj Skupštini izabrani su i novi clanovi radnih tijela MKS-a i to: Upravni odbor kojeg uz predsjednika Zorana Rajkovica i zamjenika Josipa Diminica cine ?anvlado Klaric, nacelnik Opcine Nedešcina, Ketrin Milicevic  Mijošek, ravnateljica Galerije Lapidarium iz Novigrada i Anamarija Lukšic, procelnica Upravnog odjela za prostorno uredenje, zaštitu i gradnju. Clanice Nadzornog odbora su Petrica Viškovic, Ester Duic  i Lari Zahtila, dok Sud casti cine Radmila Paliska Kos, Silvana Fable i Liliana Vale.