Pretraživanje

Zatvaranje dionice nerazvrstane ceste zbog održavanja manifestacije 3.Festival kvarnerskog škampa

Petak, 25. Svibnja 2018. - 0:00

Povodom održavanja manifestacije 3. Festival kvarnerskog škampa dana 26.svibnja 2018.godine u Rapcu na Rivi, zatvara se dio nerazvrstane ceste NC.18-Rabac Riva- Svjetionik – od prve rampe na ulazu u Rabačku rivu do objekta Ul.Obala Maršala Tita 55 (Restoran „Primorje“).

 Promet će biti zatvoren na navedenoj cesti u periodu od 16:00 do 23:00 sata. Sav promet preko navedenih nerazvrstanih cesta preusmjerit će se obilazno po lokalnim cestama.

Gastro manifestacija 3. Festival kvarnerskog škampa održat će se na rivi u središtu Rapca u vremenu od 18 sati do 23 sata.

Uz vrhunske delicije od kvarnerskog škampa ulovljenog od strane lokalnih ribara članova Lokalne akcijske grupe u ribarstvu „Alba“ koje će pripremati Velo kafe, Kvarner, Tri murve i Valamar, moći će se kušati vina nagrađenih vinara: Goran Baćac, Lari Juričić, Vinogradi san Martino-Miljenko Vretenar, Romeo Licul, Piero Licul i degustirat maslinovo ulje Negri.

Uz dobu hranu i vino zabavljati će Vas Miro Kadoić Quartet i Elena Stella s početkom u 19:00 sati, dok je nastup grupa PAVEL planiran za 21:30 sati.

Organizator 3. Festivala kvarnerskog škampa je Lokalna akcijska grupa u ribarstvu „Alba“ (LAGUR „Alba“), osnovana sa ciljem promoviranja ribarstvenog područja Labinštine. Pokrovitelji ove gastro manifestacije su Valamar i Istarska županija.

Ovaj događaj sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.