Pretraživanje

Zajednički nastavljamo graditi Labin budućnosti

Srijeda, 11. Prosinca 2019. - 0:00

U organizaciji Grada Labina danas je u Polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin održan prijem za gospodarstvenike s ovog područja. Bila je to prilika i da se jednome mjestu okupe labinski poduzetnici i predstavnici gradske uprave pri kraju  još jedne uspješne i radne godine.

Labinsko gospodarstvo nastavlja svoju uzlaznu putanju koja je nadaleko prepoznata, a ovom prilikom gradonačelnik Grada Labina, Valter Glavičić prisutnima je u svom govoru naglasio da koliko god gradska uprava bila uspješna, novac se stvara u gospodarstvu i samo na vama stoji razvoj Labinštine, a on je takav da se danas imamo čime pohvaliti.

„Volio bih da iz Labina pošaljemo poruku da u ovoj Hrvatskoj, koliko god stvari ne funkcioniraju, ipak nešto može ići naprijed i to na jednostavnu formulu, koja glasi zajedništvo. Velika mi je čast i zadovoljstvo zajedno s vama nastaviti graditi Labin budućnosti!“ – zaključio je Glavičić zaželjevši svima ugodne blagdane te sretnu i uspješnu Novu godinu.

Na današnjem prijemu održano je i zanimljivo predavanje prof. dr. Velimira Sriće pod nazivom „Kako uspjeti u (poduzetničkom) životu“. Profesor Srića naglasio je svoje zadovoljstvo dolaska u Labin obzirom na zamah labinskog gospodarstva i nagovještaj još pozitivnije budućnosti istog.

Bila je to prilika da se poduzetnike i gradsku upravu poveže i s labinskim umjetnicima i Udrugom osoba s invaliditetom. Upravo su potonji pokrenuli prodajnu izložbu doniranih radova labinskih umjetnika i galerije Alvona, u svrhu prikupljanja sredstava za nabavku potrebnih pomagala najranjivijih članova Udruge.

Današnji se prijem održao na inicijativu Gospodarskog vijeća Grada Labina i gradonačelnika Valtera Glavičića, a kojem je prisustvovalo stotinjak predstavnika gospodarskog života Labinštine.