Pretraživanje

Veceras edukacija o programu poticanja i subvencija malog i srednjeg poduzetništva - Poduzetnicki impuls 2014.

Srijeda, 05. Ožujka 2014. - 14:09

Lokalna akcijska grupa „Istocna Istra“ veceras, 11. ožujka od 17,00 sati organizira edukaciju za poduzetnike i obrtnike o programu poticanja i subvencija malog i srednjeg poduzetništva - Poduzetnicki impuls 2014. u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin.

U prvom dijelu seminara prezentirat ce se ciljevi i aktivnosti Lokalna akcijska grupa „Istocna Istra“. Na seminaru ce biti govora o novim pravilima financiranja, slicnostima s EU projektima, prioritetima financiranja u svim ciklusima, prijavnoj  dokumentaciji, na što obratiti pozornost,  te kako si povecati šanse za dobivanje sredstava. Seminar je prvenstveno namijenjen svim obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima, ali i svim zainteresiranim gradanima koji žele saznati nešto više o mogucnostima programa.

Seminar ce održati gda. Ariana Vela iz tvrtke EU projekti info koja posjeduje desetogodišnje iskustvo rada na projektima financiranim fondovima EU. U svojoj je karijeri radila s predstavnicima javnog, poslovnog i civilnog sektora, a specijalizirala se za pripremu i provedbu projekata iz programa IPA, FP7, CIP, LLP i brojnih drugih.

»Ovaj oglas sufinanciran je iz EU pretpristupnog programa IPARD kroz mjeru LEADER. Sadržaj ovog oglasa je iskljuciva odgovornost LAG-a "Istocna Istra" i ne odražava nužno stajališta Europske unije«.

Seminar je besplatan za sve sudinike.


Prilozi