Pretraživanje

Uskoro Hotspot u Rapcu

Utorak, 14. Lipnja 2011. - 11:17

Turisticka zajednica Grada Labina je u okviru svojeg plana promocije za 2011. godinu nabavila i montirala video kameru na rivi u Rapcu.

Kamera se nalazi na stupu javne rasvjete na glavi rive. Upravo je u tijeku postavljanje linka na web stranice TZ Grada Labina pa ce korisnici stranice uskoro moci gledati Rabac centar i rabacku uvalu. Ta mogucnost je pogotovo vrlo važna za naše potencijalne goste jer ce moci uživo vidjeti mjesto koje žele odabrati za svoj godišnji odmor ili kraci posjet.

 

Uskoro na Rivi besplatni pristup internet

Istovremeno, s postavom video kamere uspostavljena je i mogucnost bežicne veze na Internet na rivi u Rapcu ili tzv. Hotspot. Namijenjen je svima koji žele pregledati svoju elektronsku poštu prilikom zadržavanja na samoj rivi a imaju mogucnost bežicnog primanja signala na svom laptopu.

Pojaviti ce im se mreža pod nazivom TZ HOTSPOT RABAC i dovoljno je povezati se na nju. Vrijeme korištenja nije ograniceno za pregled elektronske pošte ali postojati ce odredeno ogranicenje što se tice skidanja ostalih sadržaja.

Turisticka zajednica Grada Labina je u nabavu i postavu kamere te postavu Hotspota inicijalno utrošila oko 25.000 kuna.

Povezane vijesti:

Plava zastava vec deset godina na rabackim plažama