Pretraživanje

Upisi u Dječji vrtić "Pjerina Verbanac"

Četvrtak, 13. Svibnja 2021. - 0:00

Iz Dječjeg vrtića „Pjerina Verbanac“ iz Labina u želji da olakša upis djece u dječji vrtić, uštedi vrijeme te u nastojanju da  vrtić bude u skladu sa zahtjevima modernog vremena, obavještavaju da će upisi djece u Dječji vrtić „Pjerina Verbanac“ Labin za pedagošku godinu 2021./2022. biti mogući putem web aplikacije e-Upisi.

Aplikacija e-Upisi jedna od kompleksnih e-usluga kojom Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva, u partnerstvu s MZO I CARNET-om, omogućuje prijavu i upis, između ostalog i u ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Sustav omogućava prijavu i upis djece u ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na način da je povezan s državnim servisima kako bi pojednostavili cijeli proces od prijave do potpisa ugovora s ustanovom/dječjim vrtićem.

Zahtjev za upis djece u dječje vrtiće podnosi se od 25. svibnja do 3. lipnja 2021. godine elektronskim putem preko poveznice https://gov.hr/.

Za sve one koji nemaju uvjete za pristup e-prijavi bit će dostupna tehnička podrška članova Povjerenstva za upise putem telefonskog broja 052/856-550 ili putem e-mail adrese upisi@dvlabin.hr.

U periodu od 7.-17.06. predviđena je obrada i evaluacija zahtjeva. Krajem ovog perioda imat ćete uvid u ostvareni broj bodova.

Nakon objave konačne liste, a prije uključivanja djeteta u odgojno-obrazovni program, roditelj je obvezan obaviti inicijalni razgovor s jednim od članova našeg Stručnog tima, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

 

Preduvjeti korištenja web aplikacije Upisi u dječje vrtiće su:
– Pristup internetu
– Korisnik posjeduje važeću vjerodajnicu odgovarajuće sigurnosne razine (za ispunjavanje zahtjeva za upis je dovoljna sigurnosna razina 2)
– Sustav e-Građani je u funkciji i dostupan
– Kreiranje zahtjeva za upis je dozvoljeno.

Aplikaciji e–Upisi pristupa se putem poveznice https://gov.hr/

Kako koristiti usluge u sustavu e-Građani možete vidjeti na poveznici https://gov.hr/e-gradjani/kako-postati-e-gradjanin/1553

Listu prihvatljivih vjerodajnica možete vidjeti na poveznici https://gov.hr/e-gradjani/lista-prihvacenih-vjerodajnica/1667

Detaljne upute za korištenje sustava e-Upisi možete pročitati ovdje.temeljem članka 3. Zakona o predškolskom odgoju i naobrazbi, članka 17. Statuta Dječjeg vrtića, te članka 23. Pravilnika o upisu djece u Dječji vrtić „Pjerina Verbanac“ započeo je s postupkom upisa djece u jaslice i vrtić za pedagošku 2016/2017. godinu.

Višepronađite OVDJE.