Pretraživanje

Uključite se u obilježavanje Svjetskog dana turizma

Četvrtak, 29. Kolovoza 2019. - 0:00

Kao i svake godine 27. rujna se u cijelom svijetu slavi Svjetski dan turizma, a geslo pod kojim se ove godine održava je ''TOURISM AND JOBS: A BETTER FUTURE FOR ALL / TURIZAM I RADNA MJESTA: BOLJA BUDUĆNOST ZA SVE''.

Upravni odjel za turizam Istarske županije i ove godine organizira obilježavanje tog dana, te poziva sve pravne i fizičke osobe, odnosno ponuditelje turističkih i s turizmom povezanih usluga koji djeluju na području Istarske županije, da se uključe u obilježavanje ovogodišnjeg Svjetskog dana turizma, kako bi turističku ponudu zajednički učinili dostupnijom svim građanima i posjetiteljima istre dana 28. rujna 2019. (subota) na području cijele Istarske županije. ( u slučaju kiše, prebacuje se na 29.09.2019.)

Među svim pristiglim prijavama odabrat će one koje se uklapaju u njihove razvojne prioritete, posebice one koji posluju u skladu s principima održivog i odgovornog razvoja, te koji doprinose podizanju kvalitete i produženju turističke sezone, kreiranju doživljaja, zapošljavanju i ravnomjernom razvoju turizma Istre.

Prijave se mogu sastojati u pružanju besplatnih usluga ili usluga ponuđenih po upola nižoj cijena, a vrše se isključivo online, ispunjavanjem obrasca koji je dostupan na sljedećem linku: https://www.istra.hr/hr/sdt2019.

Krajnji rok za online prijavu je petak 06. rujna 2019. a sve potrebne informacije moguće je dobiti u Upravnom odjelu za turizam, slanjem upita na e- mail adresu turizam@istra-istria.hr ili pozivom na broj 052/351-601.