Pretraživanje

U subotu, 22. travnja EKO TRŽNICA u sklopu manifestacije 9. sajma cvijeća Labin

Srijeda, 19. Travnja 2017. - 0:00LAG "Istočna Istra" u partnerstvu sa udrugom Istarski eko proizvod organizira EKO TRŽNICU koja će se održati 22. travnja 2017. godine na Trgu labinskih rudara s početkom u 9,00h. Posjetitelji će na jednom mjestu moći degustirati, potražiti savjet i kupiti certificirane ekološke proizvode izravno od samih proizvođača. 

 Na sajmu će se predstaviti 10-tak proizvođača certificiranih ekoloških proizvoda iz istarske županije i šire. U bogatoj ponudi naći će se eko proizvodi od žitarica (brašno, griz, palenta, tjestenina), eko povrće i ekološke sadnice povrća, eko med i drugi pčelinji proizvodi, proizvodi od lavande (hidrolat, eterična ulja, kreme), sok od aronije, eko vino, eko proizvodi od smokve(marmelade, ocat), kao i razni ostali ekološki proizvodi. Na eko tržnici posjetitelji će imati priliku kupiti eko sjemenje i sadnice.

 Poznata eko-vrtlarica i jedna od začetnica ekološke poljoprivrede u Hrvatskoj gđa. Zlata Nanić na Eko tržnici predstaviti će četiri knjige; Jela od ljekovitog bilja; Naša tradicijska jela na zdraviji način; Prirodna zimnica  i Kolači za zdravlje.

 Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani da posjete sajam te da kušaju proizvode dobivene isključivo organskim uzgojem.