Pretraživanje

TV „vrtlarica“ Kornelija Benyovsky Šoštarić održati će radionicu u Labinu „Priprema vrta u proljeće“

Ponedjeljak, 15. Travnja 2019. - 0:00

LAG „Istočna Istra“ organizira besplatnu radionicu na temu „Priprema vrta u proljeće“ koju će voditi uvažena i omiljena vrtlarica dipl. ing. agr. Kornelija Benyovsky Šoštarić, promotorica organskog vrtlarstva s dugogodišnjim iskustvom.

 
Priprema obiteljskog vrta često se nažalost poistovjećuje s poljoprivredom, teškim i napornim radom, te obveznom uporabom teške mehanizacije i zaštitnih sredstava. No kada razmišljamo o vlastitom zdravlju i kada hranu uzgajamo samo za svoje potrebe, pristup bi ipak trebao biti drugačiji. Tada postaje važno štiti tlo, okoliš u kojem boravimo, i biljke koje njegujemo. O svemu tome, kao i o pozitivnim primjerima iz vrtlarske prakse, doznajte više na tribini „Priprema vrta u proljeće.“


Na radionici će biti otvoren prostor raspravama i pitanjima, a posjetitelji će također moći kupiti knjigu Zeleni kvadrat po promotivnoj cijeni.

 

Dođite i pridružite nam se 26. travnja 2019. godine u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin, s početkom u 18:00 sati.


Radi bolje organizacije molimo Vas da prijave izvršite i rezervirate svoje mjesto, najkasnije do 25.04.2019. godine do 17 sati, putem e-maila: info@lag-istocnaistra.hr ili na broj telefona: 052 851 173 ili 091 6202 262