Pretraživanje

Teče rok za prijave za dodjelu javnih priznanja Grada Labina, ostalo još samo 22 dana!

Utorak, 08. Svibnja 2018. - 0:00

Obavještavaju se svi zainteresirani kako je ostalo još 22 dana, odnosno rok je 30. svibnja za dostavu prijave na Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja Grada Labina te Javni natječaj za dodjelu Godišnje nagrade Roberto i Daniela Giannini.

Javna priznanja uručuju se jednom godišnje, u pravilu, na svečanoj sjednici povodom Dana Grada. Odluka o dodjeli javnih priznanja objavljuje se u "Službenim novinama Grada Labina". Javna priznanja dodjeljuje Gradsko vijeće Grada Labina na prijedlog Komisije za dodjelu  priznanja Grada Labina, a Gradsko vijeće je donosi na način da se o svakom pojedinom prijedlogu glasuje odvojeno.   

Inicijativu za dodjelu javnih priznanja može Komisiji dati svaki član te Komisije, radna tijela i vijećnici Gradskog vijeća, Gradonačelnik, te udruge građana i druge pravne i fizičke osobe sa područja Grada. Inicijativa se podnosi Komisiji u pisanoj formi s obrazloženjem, a po potrebi dokumentirana radi valjanog odlučivanja.

Godišnja nagrada Roberto i Daniela Giannini utemeljena je u počast tragično preminulim supružnicima pok. doc.dr.sc. Roberto Giannini i pok. mr.sc. Daniela Pulić-Giannini, te se dodjeljuje u svrhu poticanja znanstvenoistraživačkog rada i promicanja studentskog stvaralaštva. Godišnje se dodjeljuje jedna nagrada za najbolja znanstvena ostvarenja koja se sastoji od novčane nagrade i priznanja Grada Labina.

Sve potrebne podatke pronađite ovdje:

JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE KANDIDATA ZA DODJELU JAVNIH PRIZNANJA GRADA LABINA

JAVNI NATJEČAJ ZA DODJELU GODIŠNJE NAGRADE ROBERTO I DANIELA GIANNINI