Pretraživanje

Što želimo u Velikom kupatilu

Petak, 13. Rujna 2019. - 0:00

U srijedu, 18. rujna s početkom u 18:00 sati u Polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin održat će se javna rasprava o budućoj namjeni velikog kupatila bivšeg labinskog rudnika te se pozivaju svi zainteresirani građani i građanke da prisustvuju konstruktivnom dijalogu svojim prijedlozima i željama.

Ovo je druga po redu javna rasprava od ukupno četiri, koje provodi Grad Labin, u sklopu projekta „Društveno – kulturni centar Lamparna“ sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru natječaja „Kultura u centru – potpora razvoju javno – civilnog partnerstva u kulturi, a koji se provodi do listopada 2020. godine.

Jedan od očekivanih rezultata projekta je pretvorba KuC-a LAMPARNA iz alternativnog u društveno- kulturni centar za sve građane Labinštine i Istre temeljen na sudioničkom upravljanju i programiranju, čime će se unaprijediti pristup lokalne zajednice kulturnim i umjetničkim sadržajima.

Više informacija o samom projektu dostupno je na poveznici http://www.labin.hr/projekt-drustveno-kulturni-centar-lamparna

Prilozi