Pretraživanje

SPAR otvorio prvi supermarket u Labinu, zaposlena 42 nova djelatnika

Četvrtak, 07. Lipnja 2018. - 0:00

Labinski gradonačelnik Valter Glavičić i Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR-a Hrvatska, danas su svečanim rezanjem vrpce, otvorili SPAR-ov supermarket u Labinu. Ovim je činom i svečano obilježeno otvaranje prvog SPAR supermarketa u našem gradu.  U ovom objektu svoje je zaposlenje pronašlo ukupno 42 djelatnika, dok će ih tijekom turističke sezone s povećanim brojem kupaca u poslovnici raditi i više od 60.  

Kratkim obraćanjem Gradonačelnik je naglasio kako veseli činjenica da je SPAR, odabrao baš Labin, za širenje svojih prodajnih centara, između više istarskih gradova, što pokazuje, da smo konkurenti i poželjna sredina za ulaganja.

„Otvorenjem SPAR-a u Labinu nastavljamo širenje u Istri, a vrijednost ove investicije je preko 45 milijuna kuna što je dio naših ovogodišnjih ulaganja koji iznose gotovo 400 milijuna kuna“,  izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Prilikom otvaranja nove filijale predsjednik Uprave SPAR-a Hrvatska Helmut Fenzl uručio je donaciju Centru „Liče Faraguna“, ustanovi koja se bavi odgojem i obrazovanjem djece s poteškoćama u razvoju. Donaciju u iznosu od 50.000 kuna primila je ravnateljica Elide Juričić.

1ček.jpg (147 KB) SPAR otvorio prvi supermarket u Labinu, zaposlena 42 nova djelatnika.jpg (1.35 MB)