Pretraživanje

Škola jedrenja za djecu

Ponedjeljak, 18. Lipnja 2012. - 6:10

Igrati se, nauciti jedriti i pri tome uživati u ljetu osnovna je ideja škole jedrenja Jedrilicarskog kluba Kvarner. Ljetni praznici s vršnjacima, mnogo zabave u veselom okruženju zajednickog ucenja kroz igru, mnogo sunca i mora - to je ono što djeci nude ljetni tecajevi jedrenja JK Kvarner.

„Optimist“ je idealna jedrilica za obuku djecaka i djevojcica do 14 godina starosti. Njen oblik, oprema i svojstva pri jedrenju garancija su sigurnosti - Optimist je nepotopiv! Naravno,  iskusni ucitelji jedrenja uvijek camcem prate male jedrilicare i paze za njihovu sigurnost.

Ljetna škola jedrenja temelj je svakog daljnjeg svladavanja ove lijepe vještine. Sve što je djetetu potrebnu su kupace gacice/kupaci kostim, udobna majica s dugim rukavima, kratke hlace i obuca koja se može smociti. Nikako se ne smije  zaboraviti kapu i zaštitu protiv sunca, a djeci koja nose naocale potrebna je i uzica za naocale. Prsluke za spašavanje osigurava klub.

Škola jedrenja namijenjena je djeci u dobi od 6 do 14 godina koji su solidni plivaci. Tecaj ce se održavati od 24.lipnja do 8. srpnja, te od 22. srpnja  do 5 .kolovoza.

Više informacija o tecaju i predbilježbe: Jedrilicarski klub Kvarner,  Kamp Oliva, Maslinica bb, HR - 52221 Rabac,  tel.: +385 (0)98 234 667, E-mail: jkkvarner.rabac@gmail.com.