Pretraživanje

Seminar : ?Mogucnosti financiranje projekata iz fondova EU?

Srijeda, 14. Studenog 2012. - 8:00

Grad Labin u utorak, 20.studenog 2012. godine u 16,30 sati u Velikoj vijecnici, organizira seminar o trenutno raspoloživim EU fondovima za hrvatske korisnike te fondovima koji ce se koristiti nakon pristupanja EU.

Na seminaru ce biti govora o programima IPA i IPARD, nacinima prijave i provedbe projekata te o novoj generaciji programa Europske Unije - Strukturnim i Kohezijskih fondovima, pravilima financiranja i primjerima iz prakse zemalja clanica EU.

Seminar je namijenjen svim obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima, te svim zainteresiranim gradanima koji žele saznati nešto više o mogucnostima financiranja iz fondova EU.

Seminar ce održati gda. Ariana Vela koja posjeduje desetogodišnje iskustvo rada na projektima financiranim fondovima EU. U svojoj je karijeri radila s predstavnicima javnog, poslovnog i civilnog sektora, a specijalizirala se za pripremu i provedbu projekata iz programa IPA, FP7, CIP, LLP i brojnih drugih.

Seminar je besplatan za sve sudionike. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 866-817 ili putem e-maila: mirela.faraguna@labin.hr.