Pretraživanje

Ri teatar ponovno oduševio labinsku publiku - GALERIJA FOTOGRAFIJA

Petak, 09. Kolovoza 2019. - 0:00Sinoć odigrana predstava „Crna kutija“ u predivnom ambijentu Špine svojom duhovitošću nasmijala je sve prisutne. Koliko je dobar dojam ova vrhunska predstava ostavila na publiku govori i pljesak zbog kojeg se glumačka ekipa četiri puta vraćala na pozornicu.

Radnja predstave smještena je na jedan mali otok na Jadranu koji se susreo sa padom aviona F16.  Taj otok je neka vrsta Bermudskog trokuta jer na njega i oko njega vrlo često padaju raznorazne stvari sa neba (sateliti, NLO-i itd….), što mještani rado prihvaćaju jer od tih dijelova izrađuju sve i svašta, a i redovito dobivaju odštete za „navodnu štetu“. Pilot, inače Izraelac, je živ i zdrav, a igrom slučaja avion i pilot padnu točno na među dva zemljišta koja u vlasništvu naših lokalnih glavnih junaka. U početku misle da je to opet neki NLO, ali ubrzo shvaćajući o čemu se radi, svaki od njih svojata i pilota i avion govoreći da su pali na njegovu zemlju. Klasična susjedska svađa pretvara se u zajednički pakt kada se u sve to uključe tajni agenti, Mosad, hrvatska vlada, ostali otočani i tu priča dobiva potpuno nove razmjere. Svi traže samo jednu stvar – crnu kutiju. Gdje je crna kutija – nitko ne zna!

Sljedećeg tjedna u već poznatom terminu, četvrtkom u 21.30 očekuje nas još jedna poslastica Labin Art Republike, koncert Gorana Karana.