Pretraživanje

Rabac domacin 16. Burze hrvatskih putnickih agencija

Srijeda, 12. Studenog 2014. - 9:36

Maslinica Hotels & Resorts i TZ Grada Labina domacini su 16. po redu Burze PUT koja ce održati u Hotelu Narcis od 17. do 20. studenog 2014. godine. Organizatori Burze su varaždinska tvrtka VALL 042 i Udruga hrvatskih putnickih agencija (UHPA).

Ocekuje se dolazak oko 120 predstavnika, odnosno sudjelovanje osamdesetak turistickih poslovnih subjekata iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Ceške, Slovacke, Madarske, Srbije i Makedonije.

U sklopu Burze PUT u Rapcu ce se održati i sjednica Skupštine UHPAe na kojoj se ocekuje osamdesetak predstavnika clanica te strukovne udruge.

U okviru radnog dijela burze, uz poslovne radionice predvidene su prezentacije projekta MINHER, rudarsko nasljede kao generator turistickog i gospodarskog razvoja i prezentacija projekta Hrvatska 365  s primjerima iz prakse.

Za ucesnike je organizirano upoznavanje destinacije Labin-Rabac: panoramski izlet brodom, razgled Rapca, posjet Labinu, izleti u Kršan i Pican i vinske probe kod lokalnih vinara. U hotelu ce u utorak, 18. studenog  i srijedu, 19. studenog izlagat domaci proizvodaci uz koje ce nastupiti Klapa Labin, te KUD Zlatela iz Kršana.

U srijedu, 19. studenog biti ce podjela nagrada SIMPLY THE BEST koju zajednicki dodjeljuju UHPA i turisticki casopis Way to Croatia. Nagrada se dodjeljuje za kreativan razvoj turistickih proizvoda, te oblikovanje i unapredenje sadržaja turisticke ponude u više raznih kategorija tijekom 2014. godine.

U utorak, 18. studenog  u autokampu Oliva ce se održati prezentacija Disk golfa, sve popularnijeg sporta.

Ocekuje se prisustvovanje brojnih elektronskih i tiskanih medija koji ce, kao i dosadašnjih godina, popratiti ovogodišnju Burzu PUT.