Pretraživanje

Pripreme za Djeda Božicnjaka

Srijeda, 28. Studenog 2012. - 12:44

U tijeku su pripreme za ovogodišnje Prosinacke svecanosti i Dane djecje radosti u sklopu kojih se tradicionalno labinskim mališanima dodjeljuju paketici Djeda Mraza. Tako ce i ove godine sredinom prosinca Djed Mraz darivanjem paketica razveseliti oko 480 labinskih mališana. Naime, paketice ce primiti mališani koji do 31. prosinca 2012. godine navrše trecu godinu života, ucenici prvih razreda osnovnih škola i ucenici Centra „Lice Faraguna“ Labin.

Za sve mališane s podrucja Grada Labina koji polaze Djecji vrtic „Pjerina Verbanac“ i Djecji vrtic „Gloria“ spiskovi su ažurirani sa ravnateljstvom vrtica. To isto je ucinjeno i sa labinskim školama za prvašice i Centrom „Lice Faraguna“.

Za sve mališane koji ne polaze vrtic, a nisu ni polaznici prvog razreda, popise djece ucinili smo u suradnji sa Djecjim dispanzerom labinskog Doma zdravlja. Kako su u tom dijelu moguci i nenamjerni previdi zbog eventualnog mijenjanja prebivališta ili nekog drugog opravdanog razloga, pozivamo roditelje da provjeru u spisak djece mogu obaviti na broj telefona 855-286 ili 866-853.


Prilozi