Pretraživanje

Prilagodavanje parkirališta potrebama uvjeta za licenciranje stadiona NK Rudara

Srijeda, 03. Lipnja 2015. - 12:54

Nogometni klub Rudar Labin uputio je Gradu Labinu zahtjev za preuredenje parkirališta na samom ulazu u stadion. Naime iz sigurnosnih razloga komisija Nogometnog središta Rijeka za licenciranje nogometnih stadiona traži od kluba preuredenje parkirališta kako bi se omogucilo propisno  parkiranje autobusa gostujucih klubova te vozila službenih osoba na utakmicama što je i potvrdeno službenim izvješcem koje je dostavljeno Gradu Labinu.

Planirani radovi preuredenja parkirališta prema izradenom troškovniku iznose oko 65.000,00 kn sa PDV-om. S obzirom da sredstva za navedene radove nisu planirana u Proracunu Grada Labina za 2015 godinu,  zahvat ce se planirati za 2016-u godinu.

Za potrebe zadovoljavanja minimalnih uvjeta komisije Nogometnog središta Rijeka za licenciranje nogometnih stadiona u 2015 godini izvesti ce se sjeca stabala cempresa kako bi parkiralište privremeno moglo udovoljiti potrebama za parkiranje autobusa te se produžila licenca za natjecanje u sezoni 2015/2016. Povjerenstvo za sjecu stabala 03. lipnja odobrilo je planirani zahvat te ce u petak, 05. lipnja djelatnici Komunalnog poduzeca 1. Maj d.o.o. Labin ukloniti dio stabala cempresa.