Pretraživanje

Prijem za vrijedne ucenike labinskih škola

Četvrtak, 14. Lipnja 2012. - 12:01

Danas, pretposljednjeg dana ove školske godine u Gradskoj vijecnici gradonacelnik Grada Labina Tulio Demetlika zajedno sa Brunom Hrvatinom, procelnikom Upravnog odijela za društvene djelatnosti primio je ucenike labinskih osnovnih i srednje škole Mate Blažine, Osnovne glazbene škole Matka Brajše Rašana te Centra Lice Faraguna koji su tijekom ove školske godine postigli zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima i smotrama.

Gradonacelnik je prije svega cestitao mladim sugradanima na uspješnosti i postignutom uspjehu na školskim natjecanjima te naglasio da je prioritet gradske uprave stvoriti sve potrebne uvjete kroz financijsku i edukacijsku podršku za kvalitetno obrazovanje koje je temelj svake zajednice. Istaknuo je važnost ulaganja u znanje te dodao da su oni ponos ne samo njihovih roditelja nego i cjelokupne zajednice.

Prisutnima se obratio i procelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Bruno Hrvatin koji je uz cestitke istaknuo da njihov uspjeh pruža pozitivan primjer drugima vršnjacima na zadovoljstvo roditelja, profesora i okoline.

Kvalitetnu suradnju Grada i škola potvrdili su i Cedomir Ružic, ravnatelj Srednje škole Mate Blažine, Ester Stemberger ispred  Osnovne škole „Ivo Lola Ribar“, Silvija Cesnik Roce, u ime Osnovne škole Matije Vlacica, Melita Lasek, voditeljica Osnovne glazbene škole Matka Brajše Rašana te ravnateljica Centra Lice Faraguna Suncana Jokic.

Ucenici i njihovi mentori i ove ce godine za uspjeh biti nagradeni izletom prema vlastitom odabiru.