Pretraživanje

Pretposljednji tjedan Labin Art Republike

Četvrtak, 21. Kolovoza 2014. - 14:58

Iako meteorološki gotovo kao da ga nije bilo, ljeto ipak nije podbacilo što se tice kulturne ponude. Tako se i u ovom, pretposljednjem tjednu Labin Art Republike, nastavlja niz gotovo svakodnevnih kulturno-umjetnickih dogadanja u labinskom starom gradu.

U cetvrtak 21. kolovoza u 21,00 sat na «Špini» ce se održati nastup srpskog stand-up komicara Srdana Jovanovica, pod nazivom «Grupna terapija». Grupna terapija na duhovit nacin, kroz bizarne price i imitacije, bez cenzure, opisuje vrijeme i prostor u kojem živimo, probleme sa kojima se susrecemo i teme koje ne želimo spominjati. Kao materijal za predstavu, Srdan koristi upravo proces stvaranja samog stand up-a, otkrivajuci nam sve probleme sa kojima se susretao u svom pionirskom pokušaju.

Posljednji koncert OFF programa Labin Art Republike održava se u petak 22. kolovoza, takoder na «Špini». U 21:30 sati na stage se penje sjajan akusticni cover rock trio «Tri Kralja» iz Rijeke, predvodeni izvrsnim Mihaelom Prosenom, pjevacem legendarnog i neprežaljenog rijeckog nu-metal benda «Father».

Pretposlejdnji tjedan LAR-a zakljucit cemo još jednim koncertom – onim labinskog Gradskog orkestra, koji ce se održati na Titovom trgu u starom gradu u subotu 23. kolovoza s pocetkom u 20 sati.