Pretraživanje

Predstavljanje natjecaja za turisticke projekte „Konkurentnost turistickog gospodarstva“

Srijeda, 19. Ožujka 2014. - 12:12

Lokalna akcijska grupa „Istocna Istra“ u cetvrtak, 20. ožujka 2014. od 17,00 sati organizira predstavljanje natjecaja za turisticke projekte „Konkurentnost turistickog gospodarstva“ u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin. Aktivnosti koje ce se financirati su raznolike, od povecanja standarda smještajnih objekata i izgradnje dodatnih sadržaja, primjerice bazena u apartmanima i kucama za odmor, do povecanja energetske ucinkovitosti, pripreme dokumentacije za financiranje iz EU fondova i financiranja clanarina u svjetskim asocijacijama. Za pravdanje investicije priznaju se troškovi nastali u 2013. i 2014. godini.

Novost u programu su poticaji malim privatnim iznajmljivacima fizickim osobama koji imaju sobe, apartmane, studio apartmane, kuce za odmor i kamp u domacinstvu za gradnju bazena. Prijaviti se mogu subjekti malog gospodarstva (trgovacka društva izvan javnog sektora, obrti i zadruge), seljacka domacinstva (OPG koje pruža ugostiteljske i/ili turisticke usluge), fizicke osobe - privatni iznajmljivaci. U prvom dijelu seminara prezentirat ce se ciljevi i aktivnosti Lokalna akcijska grupa „Istocna Istra“ i LEADER pristup. Seminar ce održati gda. Mia Pavlica iz tvrtke EU projekti info. Seminar je besplatan za sve sudionike. Zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na telefon 052/866-817 ili na e-mail lag.istocna.istra@gmail.com.

»Ovaj oglas sufinanciran je iz EU pretpristupnog programa IPARD kroz mjeru LEADER. Sadržaj ovog oglasa je iskljuciva odgovornost LAG-a "Istocna Istra" i ne odražava nužno stajališta Europske unije«.