Pretraživanje

Poziv za izlaganjem na ART koloniji u sklopu Labin Art Republike

Utorak, 14. Svibnja 2013. - 13:36

Projekt Art kolonija u sklopu Labin Art Republike projekt je koji je zapoceo 2011. godine te se kontinuirano svake godine nastavlja sa svrhom promocije mladih umjetnika. Cilj ovog projekta je da se putem izložbi omoguci mladim umjetnicima da se u svom ranom razvijanju oslobode te široj publici pokažu svoj stvaralacki opus u periodu od 01. srpnja do 31. kolovoza svake godine u Crkvici Sv. Stjepana u Starom gradu Labinu.

U bogatstvu najrazlicitijih likovnih identiteta Art kolonija rezimirala je do sada suvremene likovne situacije i stvorila komunikaciju na razlicitim autorskim razinama. Do sada je uspješnosti kolonije pridonijelo deset mladih umjetnika iz cijele Hrvatske. Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani mladi umjetnici (do 30 godina starosti) da se do 24. svibnja 2013. godine prijave na natjecaj za izlaganjem na Art kolonijama, i to iz slijedecih podrucja:

* Vizualne umjetnosti (likovne umjetnosti - slikarstvo, skulptura, grafika; fotografija, strip, instalacije, video umjetnost, Cyber Art, Public Art)

* Primijenjene umjetnosti (arhitektura, vizualni/industrijski/web dizajn, moda, digitalni radovi).

Popunjenu prijavnicu zajedno s fotografijama radova u digitalnom obliku potrebno je poslati na e-mail adresu: artkolonijalabin@gmail.com. Radove ce selektirati umjetnicki savjet Art kolonije na temelju kvalitete i originalnosti, a umjetnici su u potpunosti odgovorni za trošak i transport vlastitih radova. O rezultatima selekcije prijavljeni autori bit ce obaviješteni putem e-maila i online 25. svibnja 2013. godine.


Prilozi