Pretraživanje

Pokrenuta nabava – uskoro radovi na zelenim detaljima novog Doma za starije

Srijeda, 01. Ožujka 2023. - 0:00

Faza kada se stiže do uređenja okućnice većinom znači i skori potpuni završetak odnosno realizaciju investicije, ali i promišljanje o slatkim detaljima. Upravo ta je faza trenutno na finiširanju najvećeg ulaganja Grada Labina, Domu za starije.

Naime, građevinski radovi se privode kraju, bit će gotovi kroz  mjesec dana, nakon toga kreće opremanje doma, formiranje uprave, zapošljavanje stručnog kadra i u konačnici ulazak korisnika krajem godine.

Kako bi svaki detalj sjeo na svoje mjesto, nedavno je u elektroničkom oglasniku javne nabave Grad Labin pokrenuo i postupak nabave za radove na hortikulturnom uređenju parcele Doma za starije koji bi trebao započeti odmah po završetku građevinskih radova.

Predmet nabave je hortikulturno uređenje građevne čestice k.č. 162 k.o. Novi Labin, odnosno otvorenog prostora u okolišu Doma za starije osobe Labin sa sustavom navodnjavanja i završnim hortikulturnim uređenjem zelenog krova suterenskog dijela zgrade u svemu u skladu sa Projektom hortikulture izrađen po ČIKEŠ – ĆUZELA d.o.o.

Procijenjena vrijednost nabave za ukupno vrijeme trajanja ugovora iznosi 107.000,00 € (bez PDV-a), a planirani završetak, odnosno rok za uređenje je 15. svibnja 2023.

Svakim danom sve smo bliže onome što su generacije sanjale i priželjkivale, a sada se i ostvaruje, do najsitnijeg detalja.