Pretraživanje

Podijeljeni poklon paketi Djeda Mraza (fotogalerija)

Petak, 13. Prosinca 2019. - 0:00

Jučer je u sklopu manifestacije Dani dječje radosti koju organizira Grad Labin u kino Labin stigao Djed Mraz u pratnji svojih pomoćnika. Nakon predstave Teatra OZ „Dobro se dobrim vraća“ Djed Božićnjak podijelio je poklon pakete svim prvašićima i djeci koja ne polaze dječje vrtiće. Osim poklon paketima, mališani su se najviše veselili susretu s Djedom Mrazom s kojim su se fotografirali nakon što ih je darivao bombonima na svom posebno uređenom mjestu.

Proteklih je dana Djed Mraz podijelio poklon pakete u dječjim vrtićima Pjerina Verbanac i Gloria i to djeci od navršene 3 godine života do polaska u školu te polaznicima Centra „Liče Faraguna“. Grad Labin za potrebe Dana dječje radosti osigurao je 500 poklon paketa. Svi oni koji nisu uspjeli podignuti svoj poklon paket mogu to učiniti najkasnije do 23. prosinca radnim danom od 9:00 do 14:00 sati uz predočenje pozivnice u zgradi Grada Labina.

Najmlađe očekuje još subotnje jutro 21. prosinca kada će od 10 sati glumačka skupina pulskog Teatra Naranča krenuti s čak dva i pol sata prigodnog božićnog programa za djecu. Očekuje nas predstava „Božićna bajkovnica“ te brojne prigodne radionice poput kuhinje Bake Mraz, Rudolfove likovne radionice ili oslikavanja lica, te vilenjaci, animatori i nezaobilazno fotografiranje s Djedom Mrazom. Za vrijeme prosinačkih svečanosti bit će organiziran i vlakić Djeda Mraza koji će voziti 19. i 20. prosinca od 17,00 do 20,00 sati i 21. prosinca od 9,00 do 13,00 sati u ulici Zelenice u centru grada.

Fotografije: Foto Festival