Pretraživanje

Ovog vikenda u Kinu Labin

Srijeda, 20. Listopada 2021. - 0:00

"Počinje Dina"

Petak, 22.10. u 20,00 sati
Subota, 23.10. u 20,00 sati

Spektakularna avantura scenarista, redatelja i producenta filma Denisa Villeneuvea stiže u CineStar!

Najnovija CineFan projekcija filma Dina savršena je prilika za uživanje u epskoj priči na velikom platnu, uz piće dobrodošlice Heineken 0.0.

Najsretnije očekuje i poklon iznenađenja - knjiga znanstveno-fantastičnog klasika Franka Herberta prema kojoj je i snimljen film.

"Nesavršeni robot Ron"

Subota, 23.10. u 17,00 sati
Nedjelja, 24.10. u 17,00 sati

Ovo je priča o Barneyju, neobičnom dječaku koji se bori s vladavinom društvenih medija, i Ronu, njegovom novom digitalnom uređaju koji može hodati i razgovarati, i koji je stvoren da mu bude trenutni ‘najbolji prijatelj‘.

Barney je pomalo čudan školarac, a Ron je njegov robot. Osim što je Ron spojen na Internet, on može i pričati i hodati. Nema ništa bolje od takvog prijatelja, zar ne?
No ubrzo se ispostavlja da je Ron zapravo neispravan i nepopravljiv, a njegove urnebesne smetnje pokreću Barneyja na nezaboravno putovanje u kojem se dječak i robot upoznaju s izazovima i mogućnostima pravog prijateljstva.

"Toma"

Nedjelja, 24.10. u 19,00 sati

Film “TOMA” je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirirale prilikom skladanja nekih od najvećih hitova, kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umjetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije. Pored Tome, kroz film ćemo pratiti i živote poznatih umjetnika tog vremena: Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i drugih. “TOMA” je biografski film o Tomi Zdravkoviću, čovjeku koga ne pamtimo samo po njegovim pjesmama i načinu na koji ih je pjevao, već i kao jednog velikog boema - po ponašanju i u duši. Film prati dvije linije radnje: 1991. pratimo odnos Tome i doktora koji započinje liječenje Tome i kako se to poznastvo pretvara u prijateljstvo. Druga linija prati Tomin život: od djetinjstva u Pečenjevcima, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno utjecati na njegovu karijeru ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života. Ovo je priča o duši.