Pretraživanje

Otvorene prijave za sudjelovanje na turniru u mini nogometu “Kature StreetFutsal” i trail utrci “Labin Rabac Vertical”

Četvrtak, 19. Rujna 2013. - 8:32

U subotu, 21. rujna 2013. godine s pocetkom u 17 sati na košarkaškom igralištu na Katurama održat ce se turnir u mini nogometu. Turnir se održava u organizaciji Savjeta mladih Grada Labina? u suradnji s Gradom Labinom. Ekipu cine 3 igraca i jedna zamjena. Utakmica traje 7 minuta, a sistem igranja odrediti ce se ovisno o broju prijavljenih ekipa. Za prva tri mjesta osigurani su pehari. Prijave se zaprimaju do 20. rujna 2013. na e-mail idundara@yahoo.com . Više na Kature Street Futsal (3VS3) - Europski tjedan mobilnosti 2013.


Dan poslije, u nedjelju, 22. rujna SRK Alba u suradnji sa Gradom Labinom organizira trail utrku "Labin Rabac Vertical". Sama provedba utrke ce biti jako zanimljiva. Naime, nece nužno svi natjecatelji startati zajedno vec ce startati kad god hoce u vremenskom periodu izmedu 10 sati i 14 sati. Svakom ce se natjecatelju zasebno mjeriti vrijeme, a pobjednici ce se saznati tek nakon što posljednji natjecatelj ude u cilj. Pobjednici ce dobiti priznanje i vec legendarnu Buff maramu. Startnina je besplatna, a za natjecatelje smo osigurali okrijepu na cilju.

Natjecatelji se mogu prijaviti na http://www.racebase.hr/hrv/utrka/76/prijava_na_utrku vec od danas, a prijave ce se primati i na startu utrke. Više na http://www.srk-alba.hr/ostalo/149-mobility-week.html.

Najavljene aktivnosti se održavaju povodom Europskog tjedna kretanja pod motom „Za cisti zrak – na tebi je red“. Europski tjedan kretanja, najmasovnija manifestacija posvecena održivom kretanju, i ove se godine dvanaesti put po redu tradicionalno održava u razdoblju od 16. do 22. rujna.