Pretraživanje

Otvorene prijave za pješačenje

Ponedjeljak, 16. Rujna 2019. - 0:00

I ove godine povodom Europskog tjedna kretanja u organizaciji Labin Zdravog grada i Planinarskog društva Skitaci  organizira se pješačenje. Manifestacijom se ističe  značaj kretanja za zdravlje i zagovara osobna odgovornost svake osobe za vlastito zdravlje kroz zdrave životne izbore i navike.

Pješačenje se održava u subotu 21.09. na relaciji Stari grad Labin – Podvinje – Lovronci – Teleferika – riva Rabac, a starta se u 9 sati. Registracija sudionika započinje u 8 sati na Titovom trgu u Starom gradu. Patronažna služba Istarskih domova zdravlja – Ispostave Labin mjerit će krvni tlak sudionicima prije i nakon pješačenja. Pješačenje će biti prilagođeno svim uzrastima i profilima sa manjim usponima i dijelom makadama u dužini od oko 7 kilometara i trajanju od 2-2,5 sata. Na rivi u Rapcu sve sudionike očekuje lunch paket. Sportska zajednica organizira predstavljanje sportskih klubova te će se predstaviti rukomet, nogomet, judo, jedriličari, košarka i dr.

Nakon pješačenja za sve sudionike osigurani su besplatni autobusi iz Rapca u Labin. Za pješačenje je potrebna prijava na mail zdravi.grad@labin.hr ili telefon 866-810 i 866-812 najkasnije do petka 20. rujna 2019.

U slučaju kiše događaj se odgađa.

Dobrodošli!