Pretraživanje

Otvorene kandidature za izbor najljepše okućnice i balkona Grada Labina

Srijeda, 12. Travnja 2017. - 0:00

Grad Labin u suradnji sa mjesnim odborima Grada Labina, Turističkom zajednicom Grada Labina te KP „1. maj“ Labin i ove će godine provesti akciju „Izbor najljepše okućnice i balkona“. Kandidature se zaprimaju u Komunalnom poduzeću "1. maj Labin" zaključno do 15. lipnja 2017. godine na broj telefona 052 855-375 i e-mail: lori.luketa@prvimaj.hr, a trebaju sadržavati ime i prezime obitelji vlasnika balkona odnosno okućnice, adresu i  broj telefona.

Kandidature mogu davati mjesni odbori ali i sami građani te Komisija za odabir najljepše okućnice odnosno balkona.

 Osnovni kriteriji za izbor najljepše okućnice je ukupan estetski dojam, uložen višegodišnji trud, izbor i njega biljaka, te poštivanje tradicije i elemenata našeg podneblja.

Za područje svakog mjesnog odbora dodijeliti ce se po jedna nagrada i to u mjesecu kolovozu u sklopu Programa obilježavanja Dana Grada Labina. Nagrada za nagrađene vlasnike okućnica i sastoji se od oslobađanja od plaćanja komunalne naknade na rok od 6 mjeseci i oslobađanja od plaćanja odvoza smeća na rok od 6 mjeseci te grafike  „Garofula“ – rad akademskog kipara Josipa Diminića.