Pretraživanje

Otvoren foto-natječaj „Pokreni se“

Srijeda, 16. Kolovoza 2017. - 0:00

Grad Labin objavljuje Foto-natječaj „POKRENI SE“ za fotografske amatere i ljubitelje fotografije povodom nadolazećeg Europskog tjedna mobilnosti. Foto-natječaj je otvoren od 16. kolovoza do 13. rujna 2017. godine. Nagrade za najuspješnije fotografije dodijelit će se u razdoblju obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti između 16. i 22. rujna 2017.

Na natječaju mogu sudjelovati fotografski amateri i ljubitelji fotografije, a potrebno je fotografirati događaj, aktivnost, kretanje, prometna rješenja, naše sugrađane dok pješače, voze bicikl, koriste javni prijevoz i slične situacije s naglaskom na održivu mobilnost. Fotografije je potrebno dostaviti najkasnije do 13. rujna 2017. godine zajedno s popunjenom prijavnicom na e-mail adresu ured.grada@labin.hr. Svaki autor može dostaviti najviše dvije crno-bijele ili kolor fotografije u digitalnom obliku, u JPG/JPEG formatu, minimalne veličine 2 MB.

Nakon zatvaranja roka za dostavu fotografija Povjerenstvo za odabir najuspješnijih fotografija utvrđuje fotografije koje udovoljavaju uvjetima natječaja i fotografije koje ulaze u uži krug za glasanje. Te se fotografije objavljuju na službenim stranicama Grada Labina i Facebook profilu Grada Labina. Od 8. rujna do 14. rujna građani će moći glasati za najbolju fotografiju putem Facebook profila Grada Labina oznakom „Sviđa mi se“ na fotografiji za koju glasaju.

Autorima triju najuspješnijih fotografija dodijelit će se nagrade, i to za fotografiju koja je osvojila:

-          1. mjesto na iznos od 800,00 kuna,
-          2. mjesto na iznos od 400,00 kuna,
-          3. mjesto na iznos od 200,00 kuna.

Cjelokupni tekst natječaja preuzmite u prilogu.

Fotografirajte događaj, aktivnost, kretanje, prometna rješenja i osvojite jednu od nagrada!

Prilozi