Pretraživanje

Održana 26. sjednice Izvršnog odbora Saveza sportova Grada Labina

Srijeda, 05. Ožujka 2014. - 12:48

U utorak, 04. ožujka 2014. godine održana je 26. sjednice Izvršnog odbora Saveza sportova Grada Labina. Na sjednici je jednoglasno odnesena odluka da se Udruzi za osobe sa invaliditetom donira 1.000,00 kn kao pomoc za nabavku gusjenicara, a povodom humanitarne utrke „Labin-Rabac Vertical“ koju je Savez sportova organizirao sa nositeljem projekta SRK „Alba“ krajem sijecnja.

Savez sportova sufinancirati ce prijevoz na utakmice županijske lige i masters turnire po Istri Pikado klubu „Buducnost Kapelica“. Usvojene su i  izmjene financijskog plana Saveza za 2014. godinu koje ce biti proslijedene skupštini saveza na razmatranje i usvajanje kao i plan sufinanciranja rada strucnih kadrova u mladim uzrastima.

Izborna skupština Saveza sportova Grada Labina za mandat 2014. – 2018. održati ce se u cetvrtak,  27. ožujka u 18.00, u Velikoj vijecnici Grada Labina.

Sjednici je prisustvovao gradonacelnik Tulio Demetlika, koji se zahvalio dosadašnjem predsjedniku i svim clanovima Izvršnog odbora na odradenom cetverogodišnjem mandatu.