Pretraživanje

Održan stolnoteniski turnir povodom obilježavanja 93. obljetnice Labinske republike

Četvrtak, 06. Ožujka 2014. - 11:42

U organizaciji Savjeta mladih Grada Labina i Kluba mladih „Club 21“, a u sklopu obilježavanja 93. obljetnice Labinske republike, u nedjelju, 2. ožujka u KuC Lamparni održan je stolnoteniski turnir na kojem je sudjelovalo osamnaest igraca podijeljenih u dvije kategorije. Kod seniora prvo mjesto osvojio je Dario Jurišic, a drugi je bio Leo Basiaco. Sandro Benazic i Dražen Cakarun podijelili su trece mjesto. U kategoriji djece prvoplasirani je bio Edvin Zukic koji je u velikom finalu pobijedio Vanju Šehica. Treceplasirani su bili Laris Karic i Dino Kurtic.

Moto turnira bio je „važno je sudjelovati“ te je tako i clan Savjeta mladih Grada Labina Piero Jenkel, uz organizaciju istog, sudjelovao i u sportskom nadmetanju. Turnir je organiziran uz potporu Grada Labina, STK Brovinje, osnovnih škola Ivo Lola Ribar i Matija Vlacic te Srednje škole Mate Blažina koja je pocetkom godine osigurala jedan stol u Klubu mladih kako bi se mladi svakodnevno rekreativno mogli baviti ovim sportom. Tvrtke „Loncarska radionica Merania“ i „Prometal Matulji“ osigurale su trofeje za najbolje igrace turnira.

Nakon ovog turnira želja je organizatora provesti niz drugih sportskih turnira kako bi se mladi i dalje nastavili rekreativno baviti sportom u slobodno vrijeme. Klub mladih „Club 21“ realizira se uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.


Prilozi