Pretraživanje

Održan prijem za Menadžera godine 2016.

Srijeda, 30. Studenog 2016. - 0:00

Goran Zahtila, prokurist tvrtke Maslinica Rabac, dobitnik je nagrade  Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika (HUM-CROMA) za Menadžera godine 2016. u kategoriji srednjih poduzeća. Tim povodom jučer je u prostorijama Grada Labina održan prijem koji su upriličili Jasna Jaklin Majetić iz Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula te gradonačelnik Grada Labina Tulio Demetlika.

Tulio Demetlika izjavio je da ovaj rezultat nije došao slučajno već je to dugogodišnji rad, trud i upornost. Tvrtka Maslinici Rabac svoje kapacitete ima otvorene najduže u godini te zapošljava 350 radnika u punoj sezoni od čega 200 stalnih radnika. Priznanja za rad tvrtke dobivena su i ranijih godina te je ovo samo potvrda dugogodišnjeg uspješnog rada.

Jasna Jaklin Majetić sretna je što je kandidatura upućena od strane Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula uspješno usvojena. Gorana Zahtila poznaje kao dugogodišnjeg turističkog djelatnika. Nagrada je rezultat znanja, truda, kvalitete i razine usluge koju pruža hotelski kompleks Maslinica. U ime Gospodarskog vijeća Istarske županije uputila je čestitke nagrađenom.

Goran Zahtila zahvalio je domaćinima na lijepim riječima i čestitkama te HGK – Županijskoj komori Pula na kandidaturi.  „Zahvaljujem i svim djelatnicima Maslinice jer bez njihovog truda ni ja ne bi bio Menadžer godine. Također, posebno zahvaljujem svojoj obitelji koja je pratila moj rad svih ovih godina, bez njihove podrške ovo ne bi bilo moguće“, rekao je Zahtila.