Pretraživanje

Odluke o najpovoljnijim ponuditeljima za zakup gradskih poslovnih prostora

Petak, 12. Kolovoza 2011. - 13:06

Temeljem Natjecaja za davanje u zakup poslovnih prostora u vlasništvu Grada Labina od 13. srpnja 2011. godine, Odlukom Gradonacelnika Grada Labina Tulia Demetlike za najpovoljnijeg ponuditelja za zakup poslovnog prostora u Labinu, Zelenice 6, prizemlje, ukupne površine 152,00 m2, sa ponudenom mjesecnom zakupninom u iznosu od 70,00 kuna/m2 i namjenom trgovina (sve osim prehrambenih proizvoda) proglašena je ponuda tvrtke VAL-TA d.o.o. iz Labina. 

Ponuda Ivone Verbanac iz Labina proglašena je najpovoljnijom za zakup poslovnog prostora u Labinu, Aldo Negri 8/1, prizemlje, ukupne površine 69,00 m2, sa ponudenom mjesecnom zakupninom u iznosu od 12,70 kuna/m2 i namjenom kancelarija/trgovina/obrt.

Poslovni prostor, Titov trg 10, prizemlje, ukupne površine 22 m2, sa namjenom kancelarija/trgovina/obrt sa ponudenom mjesecnom zakupninom u iznosu od 16,09 kuna/m2 i poslovni prostor, Trg labinskih rudara 7, prizemlje, ukupne površine 29 m2 sa ponudenom mjesecnom zakupninom u iznosu od 38,09 kuna/m2 dodijeljena su Kristini Batelic Staniša, vlasnici obrta za trgovinu „Maxin“.

Ponuda Maria Gigovica, vlasnika obrta „Kreativni laboratorij“ proglašena je najpovoljnijom za zakup poslovnog prostora u Labinu, G. Martinuzzi 15, prizemlje, ukupne površine 38 m2 sa namjenom kancelarija/trgovina/obrt sa ponudenom mjesecnom zakupninom u iznosu od 11,00 kuna/m2.

Povezane vijesti:

Natjecaj za davanje u zakup gradskih poslovnih prostora

Raspisan Natjecaj za davanje poslovnih prostora u zakup

Odluke o najpovoljnijim ponuditeljima za zakup gradskih poslovnih prostora

U pripremi natjecaj za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Grada Labina