Pretraživanje

Odluka o laureatima Grada Labina u 2011. godini

Utorak, 02. Kolovoza 2011. - 6:11

Gradsko vijece Grada Labina na jucer održanoj 22. redovnoj sjednici donijelo je Odluku o dodjeli javnih priznanja Grada Labina u 2011. godini.

Rina Miletic dobitnica je godišnje nagrade Grada Labina za stvaralacki rad i posebna postignuca u ocuvanju tradicije „domoce besede“.

Zahvala Grada Labina dodijeliti ce se Gracijeli Cekada za humanitarni rad u Udruzi umirovljenika temeljen na brizi i pomoci bolesnima, siromasima i potrebitima te Sanji Faraguna i Aleksandru Kneževicu za humanitarne i volonterske aktivnosti u sastavu jedinice Republike Austrije za žurno djelovanje u slucaju katastrofe na Haitiu.  

Povodom 20. godina postojanja, te promicanju pozitivnih društvenih kretanja i doprinosu pluralizma mišljenja sredine u kojoj djeluje Radio Labin dobitnik je Priznanja Grada Labina isto kao i Udruga Limena glazba Labin koja ove godine obilježava 175. godina postojanja.

Javna priznanja Grada Labina uruciti ce se dobitnicima na Svecanoj sjednici Gradskog vijeca Grada Labina, 17. kolovoza 2011. godine prigodom obilježavanja Dana Grada Labina.


Prilozi