Pretraživanje

Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o organizaciji, načinu naplate i kontroli parkiranja na javnim parkiralištima na javnom je savjetovanju

Ponedjeljak, 23. Rujna 2019. - 0:00

Nacrt Prijedloga Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o organizaciji, načinu naplate i kontroli parkiranja na javnim parkiralištima na javnom je Savjetovanju od 19. rujna 2019. do 19. listopada 2019. godine.

Popunjeni obrazac s prilogom potrebno je dostaviti zaključno do zadnjeg dana predmetnog savjetovanja na adresu elektronske pošte: loreta.blaskovic@labin.hr. Kontakt osoba: Loreta Blašković, v.d. pročelnica UO za poslove Gradonačelnika, Gradskog vijeća i opće poslove.

Po završetku savjetovanja, pristigli doprinosi bit će razmotreni te ili prihvaćeni ili neprihvaćeni, odnosno primljeni na znanje uz obrazloženja koja su sastavni dio Izvješća o savjetovanju s javnošću. Izvješće će biti objavljeno na internetskoj stranici Grada Labina. Anonimni, uvredljivi ili irelevantni komentari neće se objaviti.

Ukoliko ne želite da Vaši osobni podaci (ime i prezime) budu javno objavljeni, molimo da to jasno istaknete pri slanju obrasca.

Odluku i obrasce preuzmite na poveznici http://www.labin.hr/odluka-o-izmjeni-i-dopuni-odluke-o-organizaciji-nacinu-naplate-i-kontroli-parkiranja-na-javnim-parkiralistima.