Pretraživanje

Odgađa se zaprimanje prijava za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća

Četvrtak, 14. Listopada 2021. - 0:00

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost obavještava kako su zbog tehničkih poteškoća odgođene prijave za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća.Priopćenje donosimo u nastavku.

Nakon što je 14.10. od 9 sati trebao krenuti sa zaprimanjem prijava za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća, došlo je do tehničkih poteškoća uslijed kojih korisnicima sustav ePrijave nije bio dostupan.

Ovim se putem ispričavamo svim zainteresiranim građanima radi nastale situacije i neugodnosti koje im je ista prouzročila.

Zaduženi tim informatičara i programera intenzivno radi na uklanjanju svih programskih i infrastrukturnih barijera uslijed kojih je došlo do poteškoća u radu sustava ePrijave.

Zaprimanje prijava na Javni poziv neće biti danas već se privremeno odgađa. O novom datumu zaprimanja obavijestit ćemo javnost putem naše internetske stranice u najkraćem mogućem roku.

Svi građani zainteresirani za ovaj poziv dobit će novu priliku prijaviti svoje projekte za sufinanciranje. -objavili su iz Fonda na svojoj web stranici