Pretraživanje

Obilježen Međunarodni dan joge

Utorak, 19. Lipnja 2018. - 0:00

Grad Labin jedan je od ovogodišnjih domaćina obilježavanja Međunarodnog dana joge. Vježbanje kraj gradskog muzeja organizirali su članovi udruge "Joga u svakodnevnom životu Labin", a sve pod pokroviteljstvom Veleposlanstva  Republike Indije u Hrvatskoj. 

Svečanosti su se pridružili i veleposlanik Indije u Republici Hrvatskoj Sandeep Kumar i gradonačelnik Grada Labina Valter Glavičić.

Indijski veleposlanik po drugi puta u kratko vrijeme posjećuje Labin što potvrđuje njegove izrečene pohvale sa zadnjeg susreta kada je u ime budućeg razvijanja dobrih odnosa i suradnje zasadio drvo lipe kraj sportskog centra Franko Mileta.

Na tome je susretu naglasio kako riječi gradonačelnika Glavičića o multikulturalnosti i visoko razvijenoj svijesti o suživotu imaju svoju težinu te se upravo zbog toga može zaključiti kako Njegova ekscelencija cijeni Grad Labin te daljnja suradnja nije upitna.

Na jučerašnjem druženju to su potvrdili i Gradonačelnik i Njegova ekscelencija Sandeep Kumar te su najavljene i buduće aktivnosti oko promicanja zajedničkih vrijednosti.

Foto: 5portal.hr

3.jpg (145 KB) joga labin.jpg (130 KB)