Pretraživanje

Obilježen Dan Osnovne škole Ivo Lola Ribar

Petak, 10. Svibnja 2013. - 11:40

Obilježen je Dan Osnovne škole Ivo Lola Ribar. Taj dan nije samo obilježavanje godine osnutka, vec odavanje pocasti svim uciteljima, djelatnicima i ucenicima koji jesu ili su bili dio nje i dali joj poseban štih svojim prisutstvom u njoj.

Kroz svecanu priredbu vodili su ucenici Elena Miletic i Marko Klapcic, a dobrodošlicu svim uzvanicima medu kojima i gradonacelniku Grada Labinu Tuliju Demetliki zaželio je ravnatelj škole Miro Alilovic.

Uz uvijek raspoložen i raspjevan zbor i soliste, u programu su ucestvovali recitatori koji su školu predstavljali na ovogodišnjem susretu Lidrana i dramska družina ali i ucenici maticne i podrucnih škola Kature, Vinež i Vozilici.

Posebna priznanja ravnatelj i školska pedagoginja Ester Stemberger dodijelili su najuspješnijim ucenicima na ovogodišnjim natjecanjima Petru Dundari, Filipu Brenkovicu, Viliamu Vojicu, Mateu Dobricu, Marku Damjanicu i Massimi Milevoj, kao i zahvalnice njihovim uciteljima mentorima Vesni Mikleuševic, Ondini Frankovic, Ani Durbic Malinaric, Vesni Tencic, Mariji  Nacinovic i Mariji Karužic.

Uz sportska druženja koja su se održavala u maticnoj i svim podrucnim školama, djecje veselje, smijeh i igru zaokružen je jucerašnji dan.