Pretraživanje

Obavijest - prijava za darove djeci do ponedjeljka

Ponedjeljak, 26. Studenog 2018. - 0:00

U tijeku su organizacijske pripreme za ovogodišnje Prosinačke svečanosti i Dane dječje radosti u sklopu kojih se tradicionalno labinskim mališanima dodjeljuju paketi Djeda Mraza.

 Tako će i ove godine  Djed  Mraz darivanjem paketa razveseliti  labinske mališane, i to 22.prosinca 2018. na Zelenicama u okviru manifestacije „Božić u Labinu“.

Naime, pakete će primiti svi labinski mališani koji do 31. prosinca 2018. godine navrše treću godinu života , učenici prvih razreda labinskih osnovnih škola i učenici Centra „Liče Faraguna“ Labin.

Za svu djecu s prebivalištem na području Grada Labina te s navršene tri godine, koji polaze Dječji vrtić „Pjerina Verbanac“ i Dječji vrtić „Gloria“, ažurirani su popisi u suradnji sa ravnateljstvom vrtića. To isto učinjeno je i za prvašiće u suradnji s labinskim školama, kao i s Centrom „Liče Faraguna“.

Pozivamo roditelje mališana koji ne polaze vrtić, a nisu ni polaznici prvog razreda, da prijavu djeteta  mogu obaviti u Upravni odjel za društvene djelatnosti, djelatnici Marini Brezac, soba broj 15/II kat, do ponedjeljka, 10. prosinca u 15 sati, osobno ili na brojeve telefona 866-843 te 866-842.