Pretraživanje

Novosti iz OŠ „Ivo Lola Ribar“ Labin

Utorak, 20. Studenog 2012. - 12:16

Ucenici 7. i 8. razreda OŠ „Ivo Lola Ribar“ u pratnji svojih razrednika, knjižnicarke i uciteljica hrvatskoga jezika posjetili su Medunarodni sajam knjiga Interliber koji tradicionalno okuplja najvecu ponudu novijih izdanja nakladnika te opreme i sredstva za nastavu i odgoj.

Za svaku se dob moglo ponešto pronaci. Štandovi raznih izdavackih kuca privlacili su posjetitelje bogatom ponudom knjiga, enciklopedija, casopisa i udžbenika. Nakon posjeta  Interliberu ucenici su se sa svojim nastavnicima uputili u centar grada odakle su krenuli u razgledavanje starogradske jezgre te su i na taj nacin obogatili svoju opcu kulturu.

Osnovna škola „Ivo Lola Ribar“ u suradnji s Gradom Labinom nastavlja s realizacijom projekta Zaštita zubi u cilju ocuvanja oralnog zdravlja, a time i zdravlja uopce.

U realizaciji zdravstvenog odgoja, povodom Medunarodnog dana djeteta koji se obilježava danas, 20. studenog,  stomatološka poliklinika Apolonija d.o.o. Labin, u cilju prevencije karijesa i ocuvanja oralnog zdravlja, darovala je cetkice i paste za zube svim ucenicima od 1.-8. razreda i djelatnicima škole.