Pretraživanje

Noć Grada Labina ponovno oduševila - GALERIJA

Ponedjeljak, 19. Kolovoza 2019. - 0:00

Protekle je subote obilježen Dan Grada Labina. Nakon jutarnje svečane sjednice Gradskog vijeća uslijedila je tradicionalna Noć Grada Labina koja će se dugo pamtiti. Naime,  prepun Titov trg, s oko 3500 ljudi i nastup fenomenalnih The Night Express benda i zvijezda večeri, grupe S.A.R.S. obilježili su ovu ugodnu ljetnu večer.

Osim na trgu, zabava je bila u gotovo svakom kutku Staroga grada, tako je kod Špine nastupila pulska Dogma, a nakon njihovog svoj nastup imali su riječki One Possible Option i sjajni cover band No Problem.

Na šetalištu San Marco bilo je veselo uz zabavu i ples, dok su se na Starom trgu ispred „Circola“ okupili labinski vinari i u noći „vina i gitara“ održali degustaciju svojih nagrađivanih proizvoda, uz ugodnu svirku sjajnog akustičnog dua Irena & Mauro Giorgi.

Odlična večer, kao i svaka do sada kada se slavi Dan Grada Labina trajala je do dugo u noć, a valja naglasiti kako je dan proslave započeo već u jutarnjim satima kada je održan 39. po redu tradicionalni boćarski memorijal Josip Ružić. U popodnevnim satima održana je i Atletska utrka Grada Labina čiji je pobjednik Petar Bratulić iz Zagreba.

 

Foto: Katarina Franković