Pretraživanje

Nacrt Prijedloga Odluke o visini paušalnog poreza za djelatnosti iznajmljivanja i smještaja u turizmu

Nacrt Prijedloga Odluke o visini paušalnog poreza za djelatnosti iznajmljivanja i smještaja u turizmu na javnom je Savjetovanju od 04. siječnja 2019. do 20. siječnja 2019. godine.Popunjeni obrazac s prilogom potrebno je dostaviti zaključno do zadnjeg dana predmetnog savjetovanja na adresu elektronske pošte: tijana.celija@labin.hr.

Kontakt osoba: Tijana Celija, viša stručna suradnica za pravne poslove Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i upravljanje imovinom.

Po završetku savjetovanja, pristigli prijedlozi i/ili mišljenja bit će razmotreni te ili prihvaćeni ili neprihvaćeni, odnosno primljeni na znanje uz obrazloženja, koja su sastavni dio Izvješća o savjetovanju s javnošću. Izvješće će biti objavljeno na internetskoj stranici Grada Labina. Anonimni, uvredljivi ili irelevantni komentari neće se objaviti.

Ukoliko ne želite da Vaši osobni podaci (ime i prezime) budu javno objavljeni, molimo da to jasno istaknete pri slanju obrasca.

Predloženom odlukom iznos paušalnog poreza po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu i/ili kamp-odmorištu ostaje na dosadašnjem iznosu, odnosno ne povećava se. Iznos paušalnog poreza po smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj iznosi isto kao i kod smještajnih jedinica u kampu i/ili kamp odmorištu.

Prilozi


;