Pretraživanje

Nacrt Prijedloga Odluke o kupoprodaji poslovnih prostora u vlasništvu Grada Labina

Nacrt Prijedloga Odluke o kupoprodaji poslovnih prostora u vlasništvu Grada Labina na javnom je Savjetovanju od 25. veljače 2019. do 18. ožujka 2019. godine.

Kontakt osoba: Loreta Blašković, v.d. pročelnica UO za poslove Gradonačelnika, Gradskog vijeća i opće poslove.

Popunjeni obrazac s prilogom potrebno je dostaviti zaključno do zadnjeg dana predmetnog savjetovanja na adresu elektronske pošte: loreta.blaskovic@labin.hr . 

Po završetku savjetovanja, pristigli doprinosi bit će razmotreni te ili prihvaćeni ili neprihvaćeni, odnosno primljeni na znanje uz obrazloženja koja su sastavni dio Izvješća o savjetovanju s javnošću. Izvješće će biti objavljeno na internetskoj stranici Grada Labina. Anonimni, uvredljivi ili irelevantni komentari neće se objaviti.

Ukoliko ne želite da Vaši osobni podaci (ime i prezime) budu javno objavljeni, molimo da to jasno istaknete pri slanju obrasca.

Rok savjetovanja je od 25.02.2019. do 18.03.2019. zbog zakonske obveze usklađenja općih akata jedinica lokalne samouprave kojima se uređuje kupoprodaja poslovnih prostora sa Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora (Narodne novine broj 112/18) do 22.03.2019.

Prilozi


;