Pretraživanje

Nacrt Prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o načinu pružanja javne usluge miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada u Gradu Labinu

Nacrt Prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o načinu pružanja javne usluge miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada u Gradu Labinu na javnom je savjetovanju od 21. studenog 2019. do 21.. prosinca 2019. godine. Popunjeni obrazac potrebno je dostaviti zaključno do zadnjeg dana predmetnog savjetovanja na adresu elektronske pošte: loreta.blaskovic@labin.hr.

Kontakt osoba: Loreta Blašković, UO za poslove Gradonačelnika, Gradskog vijeća i opće poslove.

Po završetku savjetovanja, pristigli doprinosi bit će razmotreni te ili prihvaćeni ili neprihvaćeni, odnosno primljeni na znanje uz obrazloženja koja su sastavni dio Izvješća o savjetovanju s javnošću. Izvješće će biti objavljeno na internetskoj stranici Grada Labina. Anonimni, uvredljivi ili irelevantni komentari neće se objaviti.

Ukoliko ne želite da Vaši osobni podaci (ime i prezime) budu javno objavljeni, molimo da to jasno istaknete pri slanju obrasca.

Prilozi


;