Pretraživanje

Nacrt Prijedloga Odluke o organizaciji, načinu naplate i kontroli parkiranja na javnim parkiralištima Grada Labina na javnom je savjetovanju

Četvrtak, 28. Ožujka 2019. - 0:00

Nacrt Odluke o organizaciji, načinu naplate i kontroli parkiranja na javnim parkiralištima Grada Labina na javnom je Savjetovanju od 28. ožujka 2019. do 27. travnja 2019. godine.

Popunjeni obrazac s prilogom potrebno je dostaviti zaključno do zadnjeg dana predmetnog savjetovanja na adresu elektronske pošte: loreta.blaskovic@labin.hr. Kontakt osoba: Loreta Blašković, v.d. pročelnica UO za poslove Gradonačelnika, Gradskog vijeća i opće poslove.

Po završetku savjetovanja, pristigli doprinosi bit će razmotreni te ili prihvaćeni ili neprihvaćeni, odnosno primljeni na znanje uz obrazloženja koja su sastavni dio Izvješća o savjetovanju s javnošću. Izvješće će biti objavljeno na internetskoj stranici Grada Labina. Anonimni, uvredljivi ili irelevantni komentari neće se objaviti.

Ukoliko ne želite da Vaši osobni podaci (ime i prezime) budu javno objavljeni, molimo da to jasno istaknete pri slanju obrasca.Prilozi