Pretraživanje

Mališani Kapelice dobili djecje igralište

Utorak, 14. Svibnja 2013. - 7:45

Naselje Kapelica dobilo je svoje prvo djecje igralište. Naime, nakon što je izmedu više potencijalnih lokacija odabrana ona kod bivšeg ugostiteljskog objekta „Kod Milana“ zapoceli su radovi na uredenju gradskog zemljišta.

Djecje igralište na Kapelici primljeno je sa velikim zadovoljstvom kod djece ali i kod roditelja.  Na  uredenom i zaštitnom ogradom ogradenom igralištu postavljen  je veliki tobogan, dvosjedna ljuljacka sa malim toboganom i klackalica.

Djecje igralište obogaceno je i postavljenjem stola te dviju klupica. Postavljene sprave kupljene su od tvrtke Usluga Pakrac, a zajedno sa prijevozom i montažom stajale su 21 tisucu kuna sa PDV-om.  Izvedeni gradevinski radovi stajali su još dodatnih 15 tisuca kuna, a radove je izvodila tvrtka „1. Maj Labin“ d.o.o. Labin.

Mjesni odbor Kapelica ucestvovao je u sufinanciranju u visini od 10 tisuca kuna a ta su sredstva dobivena na natjecaju Nacionalne zaklade za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva.  Potporu izgradnji djecjeg igrališta dao je i Vodovod d.o.o. Labin, Obrt Diminic i obitelj Braticic.