Pretraživanje

Loell Duinn i Olja Frolo Špinu obojali bojama kulture i mistike- GALERIJA

Petak, 30. Kolovoza 2019. - 0:00

Sinoćnja magična noć na labinskoj Špini bila je ujedno i završna večer ovogodišnje 17. Labin Art Republike. Labinska Ethereal-Neoclassical-Darkwave-World (Etno) skupina Loell Duinn nadmašila je sva očekivanja i oduševila mnogobrojnu publiku koja je u kasnoj kolovoškoj noći došla podržati domaće glazbenike koji uvijek nanovo fasciniraju glazbenom inovativnošću i kreativnošću.

Iskrenošću  u izvođenju, autentičnošću i nesebičnom kreativnošću sinoć je ponovo oduševila Olja Frolo, jedan od najboljih  hrvatskih vokala i glazbenica izvanrednih glazbenih sposobnosti. Uz nju, bila je  tu  i Ivona Kiršić na flauti, Alen Zarifović na klasičnoj i  akustičnoj  gitari, Damir Dimovski na bass gitari, Patrik Šćira na klavijaturi te na bubnju Goran Brezac. S Loell Duinnom sinoć je u nekoliko pjesama kao gošća nastupila Adriana Miletić na šurlama, mešnici i  velim sopelama.

Bajkovitoj noći u mnogome je pridonijela i Oljino otvoreno i srdačno komuniciranje  s publikom koja ih  je zauzvrat nakon svake izvedbe nagradila velikim pljeskom ali i video  showu  koji je ambijent Špine obojio bojama kulture i mistike.