Pretraživanje

Laptop i projektor umjesto cestitke

Utorak, 12. Siječnja 2010. - 8:47

Radosni i vidno iznenadeni, što nisu ni krili, bili su jucer mališani i tete Djecjeg vrtica „Pjerina Verbanac“ iz Labina kada su vrtic punih ruku posjetili nenajavljeni gosti Alen Golja, direktor TD „1. maj“ iz Labina i njegov suradnik Dorijano Bažon, rukovoditelj službe kontrolinga i nabave u istoj tvrtci.

Naime, u našoj gradskoj komunalnoj tvrtci uoci božicnih i novogodišnjih blagdana odlucili su ne trošiti sredstva na kupnju i slanje blagdanskih cestitki te odreci se  kupovine prigodnih poklona, stoga su novac preusmjerili u plemenitije nakane.

Cesto znamo reci da su djeca naše najvrjednije, a Uprava TD „1. maj“ svojom je gestom to i pokazala. Mališani su jucer na poklon dobili laptop i projektor kojima su se iskreno obradovali. Veselile su se i odgajateljice jer ce im ti pokloni dodatno podici strucnu kvalitetu rada s djecom.

Alen Golja, direktor tvrtke „1. maj“ Labin istice kako su djeca Djecjeg vrtica „Pjerina Verbanac“ njihov dugogodišnji partner i suradnik u ekološkim akcijama i projektima te da je ova gesta hvala za dosadašnju suradnju i poziv za buducu. U donaciji je dijelom sudjelovala i tvrtka „Palma“ d.o.o. iz Karlovca, inace poslovni partner TD „1. maj“ iz Labina. Vrijednost donacije je oko 9 tisuca kuna.