Pretraživanje

Koncertom Damira Kedže obilježen Dan hrvatskih zdravih gradova (fotogalerija)

Ponedjeljak, 20. Svibnja 2019. - 0:00

Na rabačkoj rivi u nedjelju, 19. svibnja obilježen je Dan hrvatskih zdravih gradova pa tako i Labin Zdravog grada. Manifestaciju su otvorile labinske mažoretkinje te nastup glazbeno scenskog studija Skiribico blu i Minicantanti. Nakon njih nastupila su djeca uključena u plesne studije Cool step, Move me i Il Movimento.

Jednosatni koncert održao je Damir Kedžo, trenutno jedan od najpopularnijih pjevača koji je svoju glazbenu karijeru započeo kada je imao 16 godina na Story Super Nova Music Talent Show. Njegovi najveći hitovi "Tebi sve sam oprostio", "Korijen u pijesku", "Ronim na dah", “Srce mi umire za njom” i "Sve u meni se budi" osvajaju najprije srca fanova, a potom i top lista. Ove je godine uspješno nastupio i u showu „Ples sa zvijezdama“.

Damir Kedžo svojim koncertom i neposrednim nastupom oduševio je publiku. Svoju posljednju pjesmu `365 ` Damir je otpjevao sa svim izvođačima koji su ga pratili i plesnom koreografijom.

Koncert se održavao u organizaciji Grada Labina u okviru projekta Labin Zdravi grad u povodu obilježavanja Dana zdravih gradova. Dan zdravih gradova obilježava se 20. svibnja u svim hrvatskim županijama. Podsjetimo, Grad Labin je 1996. godine donio Odluku o pristupanju Hrvatskoj mreži zdravih gradova, a 1997. godine počeo provoditi projekt Labin Zdravi grad. Definirano je niz aktivnosti s ciljem promoviranja zdravlja, a polazeći od konstatacije da ljudi svojim odabirom stilova života, korištenjem zdravstvene službe, gledištima o pitanjima zdravlja i svojim djelovanjem bitno utječu na vlastito zdravlje.