Pretraživanje

Koncert Damira Kedže u povodu Dana zdravih gradova

Četvrtak, 09. Svibnja 2019. - 0:00

Grad Labin, Labin Zdravi grad 19. svibnja priprema zabavni program u povodu Dana hrvatskih zdravih gradova. Na rabačkoj rivi u nedjelju, 19. svibnja, gostovat će Damir Kedžo, talentirani hrvatski pjevač koji je glazbenu karijeru započeo kada je imao 16 godina na Story Super Nova Music Talent Show. Godinu dana kasnije postao je članom prvog hrvatskog boy benda “Saša Tin i Kedžo” sa Sašom Lozarom i Tinom Samardžićem. Bend je objavio album “Instant” koji je prodan u 10.000 primjeraka, a najveći uspjeh postigla je pjesma “365”.

Godina 2014. bila je uspješna za ovog mladog pjevača koji je imao već rasprodana dva koncerta u HKD Sušak. 2017. godine su on i pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa nastupili na 64. Zagrebačkom festivalu s pjesmom “Sve u meni se budi” i odnijeli pobjedu. 2018. je predstavio glazbeni spot za pjesmu “Šuti” koja je bila prva energična i plesna pjesma koju je on otpjevao. Na 66. Zagrebačkom festivalu 2019. godine, Kedžo je nastupio s pjesmom “Srce mi umire za njom” za koju kaže da je autobiografska jer se prepoznao u svakoj njenoj riječi. Njegovi najveći hitovi "Tebi sve sam oprostio", "Korijen u pijesku", "Ronim na dah", “Srce mi umire za njom” i "Sve u meni se budi" osvajaju najprije srca fanova, a potom i top lista. Ove je godine uspješno nastupio i u showu „Ples sa zvijezdama“.

Uz Damira, na obilježavanju će nastupiti i naši najmlađi sugrađani: glazbeno scenski studio Skiribico blu i Minicantanti, plesni studio Il Movimento i Move me. Istoga vikenda, odnosno dan ranije, u subotu 18.05. održava se tradicionalna Jedriličarska regata Labinska republika. Na taj način cijeli vikend bit će ispunjen događanjima i bogatom ponudom za domaće i strane goste. Osim glazbenog programa, oba dana predstavit će se i tvrtka Four Elements sa radionicom vezivanja mornarskih čvorova te predstavljanjem opreme SUP-ova i kajaka.

Koncert u nedjelju 19. svibnja održava se u organizaciji Grada Labina u okviru projekta Labin Zdravi grad u povodu obilježavanja Dana zdravih gradova, a započinje u 10,00 sati. Dan zdravih gradova obilježava se 20. svibnja u svim hrvatskim županijama. Labin Zdravi grad kao projekt djeluje već 22 godine.

DOBRODOŠLI!